Alpha Dog

mars 11, 2007 at 12:53 am 1 kommentar

Alle barn vokser opp. Noen barn vokser opp til å bli problembarn – barn som havner opp i store problemer. Dette er en historie om når lek blir til alvor. Johnny Truelove og venne hans selger dop og lever det glade liv med penger, damer og rusmidler. Men tilværelsen endrer seg når småtøffe Jonny kommer i uvennskap med en av sine tideligere «bekjente». Spenningen stiger til det punkt hvor Jonny, som sjelden tenker veldig langt fremover i tid, kidnapper lillebroren til vedkommende. Det begynner uskyldig, men ting blir vanskeligere når de alle skjønner hvilken alvorlig dør de har åpnet. Straffen for kidnapping er hard og de ser kun en utvei – å kvitte seg med guttungen.

Det interessante her er at historien er basert på virkelige hendelser. Dette er en veldig sterk og veldig god film. Når den når sitt vendepunkt, som ikke kommer før i slutten, blir filmen plutselig helt annerledes. Fra non-stop «happy happy» fyll og faenskap. Alvoret inntreffer publikum så vel som karakterene i filmen og den har noen svært gripende sener. Skuespillerne (som stort sett skal fremstille bekymringsløs California ungdom) er prima, og blant dem er Justin Timberlake (fakta: du tror det faktisk ikke før du får se det). Vi har også Bruce Willis som spiller faren til Jonny. Dette er en særdeles god historie om hvordan ting kan gå alt for langt før man innser at det er for sent.

Alpha Dog på IMDB

Vurdering: Rå, gripende og veldig god film

5/6

Entry filed under: Anmeldelse, Film.

Aqua Teen Hunger Force (serie, sesong 1) 300

1 kommentar Add your own

  • 1. Ondeo Degremont » Blog Archive » Alpha Dog  |  juli 15, 2007, kl. 12:11 pm

    […] fecundstench.com fertilitynow.typepad.com filmhirek.wordpress.com filmkunst.wordpress.com filmogtv.wordpress.com filmosity.com fingerwitch.blog.ca firstmusic.web-log.nl forbesontech.typepad.com frank.blogs.com […]

    Svar

Legg igjen en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Feeds