Alltid «stoner» men aldri «stein»

februar 14, 2007 at 11:04 pm Legg igjen en kommentar

Danny Masterson er en av de kuleste skuespillerne som finnes! Mange under 20 år kjenner han som bl.a. Steven Hyde i hit serien ”that 70s show” der han spiller en rebelsk ungdom med forakt for autoriteter, som også tar aktiv del i “marihuana kulturen”.

Det som er så morsomt er at Danny Masterson har fortsatt å spille liknende karakterer i andre filmer, sannsynligvis på grunn av suksessen med that 70s show. Det virker som om han har spesialisert seg på å spille en ”stoner” og det er artig at han frekvent dukker opp i ”Stoner/Cannabis komedier”. Noe som bidrar til filmenes kvalitet. Det virker som om han har funnet sitt rette kall. Det sies at han personlig holder seg unna narkotika – men hvem vet?

Etter å ha spilt den samme personen (i forskjellig innpakning) i The Faculty, Puff, Puff, Pass og That 70s show(serie) dukker han på nytt opp i filmen «Smiley Face», som har premiere til sommeren. Denne filmen handler om de spennende eventyrende som påfaller en ung skuespiller etter hun har spist sin rom-kamerats ”harsj brownies”…

Kan også nevnes at Danny har en bror som følger, litt, i hans fotspor «Chris Masterson».

Entry filed under: Nyhet, Uncategorized.

School for Scoundrels Babel

Legg igjen en kommentar

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Feeds